Gdje u Zagrebu vježbati pilates reformer?

by | 2 listopada, 2024
pilates reformer zagreb

Pilates je trend koji posljednjih godina osvaja fitness svijet, a njegova popularnost samo nastavlja rasti zbog svih dobrobiti koje donosi.

Pilates reformer postao je sve traženiji jer pruža mogućnost aktiviranja cijelog tijela, poboljšanja tonusa i jačanja mišića, dok istovremeno radi na fleksibilnosti. Ono što je najzanimljivije je to da je prilagodljiv, dakle mogu ga vježbati i potpuni početnici i oni koji već imaju iskustva.

Program vježbanja na spravama kao što je reformer osmišljen je za male grupe od tri do pet vježbača, što omogućava potpuni fokus trenera na svakog pojedinca, stručnost i prilagodbu vježbi pa ako tražite nešto što zahtijeva individualni pristup za najbolje rezultat – svakako je vrijeme da isprobate pilates reformer.

Također, reformer pilates također je izvrsna opcija za trudnice koje žele sigurno vježbati tijekom trudnoće (uz odobrenje liječnika) te za brži i kvalitetniji oporavak nakon poroda.

Istražili smo na kojim mjestima u Zagrebu možete isprobati i vježbati pilates reformer!

Kamo u Zagrebu na pilates reformer

Revive Pilates Studio

Revive je boutique pilates studio koji nudi reformer pilates sate u malim grupama na adresi Nova Ves 17, Kaptol Centar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REVIVE (@revivepilates.zg)

Pilates Art Studio

Pilates Art Studio nalazi se na adresi Ulica Pavla Hatza 19, Zagreb.

Koncept rada PilatesArt Studija temelji se na izvornim tehnikama gospodina Pilatesa te isključivo individualnom pristupu voditeljice i certificirane instruktorice Petre Kosović svakom klijentu pojedinačno, stavljajući na prvo mjesto mogućnosti, želje i komfor pojedinca.

Reformer je najpopularniji dio opreme za pilates i omogućuje širok spektar vježbi za jačanje i istezanje.

Sixth Sense Pilates

U Sixth Sense Pilates studiju možete ugodno vježbati uz najsuvremenije pilates sprave (reformer, cadillac, chair i big barrel).

Sixth Sense Pilates smješten je u samom središtu grada na raskrižju Miramarske i Vukovarske ulice te je lako dostupan bilo da dolazite gradskim ili vlastitim prijevozom.

In Shape Fitness Studio

Program vježbanja na popularnim spravama kao što su reformer, springboard, cadillac, combo chair, arc te motr.

Dizajniran je isključivo za vježbanje u malim grupama od 3-5 vježbača, a primjeren za početnike i napredne vježbače, rekreativce i sportaše, osobe u procesu rehabilitacije te idealan za trudnice, i to za vježbanje tijekom trudnoće ako je dozvoljeno, a nakon poroda kao idealno sredstvo bržeg i kvalitetnijeg oporavka.

Adresa: Lopatinečka 6, Vrbani, Zagreb.

Studio Plank by Patricia Ćurković Rogić

Studio PLANK nudi više od 50 termina tjedno u svom rasporedu na pet PLANK reformera.

Adresa: Lovranska ulica 10, Zagreb

Body&Mind

Kombinacija pilatesa na podlogama i na reformerima koji se odvija u malim grupama ili individualno, a zbog ovog spoja daje velike mogućnosti za individualiziranje vježbi po posturi, ciljevima i mogućnostima.

Adresa: Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1, Zagreb.

ReformerIN

Novo mjesto u gradu koje nudi personalizirane pilates reformer vježbe za čvrstu guzu, ravan trbuh i izdefinirano tijelo.

Adresa: Ilica 291, Zagreb

Pilates Studio Tao

Adresa: Kranjčevićeva 54 i Selska 119, Zagreb

Pročitajte: 6 najučinkovitijih vježbi za tijelo koje bi bilo dobro uključiti u rutinu

Foto: Instagram, naslovna: Photology1971 iStock/Getty Images Plus via Getty Images