Ovaj novi parfem obožavat će sve ljubiteljice cvjetno-citrusnih nota

Potiče osjećaje mira i luksuza

by | 9 listopada, 2024

Delikatan, a opet svjež. Upoznajte novi L’Occitaneov parfem – i zaljubite se na prvi miris!

L’Occitane je pronašao inspiraciju za svoj novi miris u gliciniji (wisteria), biljci koja slovi za kraljicu vrtova. To je predivna penjačica koja se ističe raskošnim grozdovima visećih cvjetova ljubičaste, plave ili bijele boje, dok nježni, slatkasti miris ispunjava zrak.

U kombinaciji s vedrim citrusnim notama bergamota i limete, miris će probuditi sva vaša osjetila. Glycine Eau de Parfum donosi toplinu i eleganciju u svaku kap, idealan za trenutke kad želimo razmaziti svoja osjetila i obaviti se u zavodljiv veo mirisnih nota. Ovaj parfem nije samo miris već iskustvo koje potiče osjećaj udobnosti, mira i luksuza, baš kao što nas jesenski zrak i zimski povjetarac podsjećaju na introspekciju i smirenost.

Pročitajte: Kad je riječ o parfemima, ova će dva trenda dominirati u 2025.

L'Occitane Glycine parfem

Prozračan i elegantan, Glycine Eau de Parfum cvjetni je miris koji u sebi nosi jedinstvenu aromu glicinije. Ovaj delikatan i svjež miris započinje vedrim citrusnim notama bergamota i limete, postavljajući živahni ton koji se postupno pretvara u srce ispunjeno cvjetnom elegancijom.

Jedinstveni miris glicinije skladno se prožima sa slatkom privlačnošću frezije, nježnom svježinom bijelog božura i voćno-cvjetnim notama nashi kruške, kreirajući simfoniju nježnih aroma. Kako se miris razvija, postaje topliji i ugodniji, uz bazu od cedrovine i mošusa, koja pruža dubinu i dugotrajnost na koži.

Pročitajte: Najpopularniji miris generacije Z dobio je dva nova nasljednika

L'Occitane novi parfem

L’Occitane je otišao korak dalje – kolekcija sadrži i luksuzni gel za tuširanje te mlijeka tijelo, pretvarajući svakodnevnu njegu u pravi ritual opuštanja i uživanja. Svaki trenutak pod tušem postaje prilika za obavijanje tijela mirisnim oblakom, dok mlijeko za tijelo produljuje osjećaj svježine i njege, ostavljajući vašu kožu svilenkasto mekom i mirisnom tijekom cijelog dana.

Pročitajte: Stigao je parfem koji će vas transportirati u parišku kavanu na slatki bijeg od stvarnosti

Foto: PR