Slavni skandinavski brend poručuje: Ovaj materijal se vraća na velika vrata

Brend Ganni već godinama stvara trendove na svjetskoj modnoj sceni, a nova kolekcija puna je crnih haljina i topova od udobnog baršuna

by | 9 listopada, 2024
baršun Ganni

Jeste li spremni za povratak baršuna? Ako obožavate skandinavski modni stil, možda će vas zanimati da je nova kolekcija brenda Ganni puna komada od neodoljivog crnog baršuna koji je nekoliko sezona izbivao s modne scene, a koji će se uskoro vratiti na velika vrata, baš na vrijeme za još jednu blistavu sezonu. Naime, baršun je kao stvoren za sezonu blagdanskih tuluma koji nam se opasno bliže, a izvrstan je izbor i za jesenska i zimska vjenčanja u kojima želite izgledati spektakularno dok se istodobno osjećate udobno.

baršun Ganni

FOTO: Ganni

Ganni najavljuje: Baršun se vraća na velika vrata

Otkako su supružnici Nicolaj i Ditte Reffstrup 2009. preuzeli danski brend Ganni, baš na valu popularnosti skandinavskih influencerica koje su svojim pristupom modi počele osvajati svijet putem modnih blogova, brend je vrlo uspješno počeo graditi status ultimativnog influencera koji iz sezone u sezonu diktira što se nosi, a što ne.

Čitajte.: Sve stylish djevojke ove sezone nose smeđe najlonke

Zbog njega je nastala opsesija za širokim haljinama i mini kardiganima, čizmama debelih potplata i balerinkama s velikim zakovicama, a premda su još prije nekoliko godina “modnu štafetu” od Skandinavki preuzele Francuskinje i Talijanke, brend Ganni i dalje stvara trendove koje ćemo tek poželjeti nositi u narednim mjesecima.

Jedan od njih je i baršun, koji se proteže kroz novu kolekciju namijenjenu za jesen i zimu 2024./2025., a koji se ističe kao ultimativni materijal za haljine i topove raznih krojeva i duljina.

baršun Ganni

FOTO: Ganni

Atraktivni baršun može biti sladak, poslovan ili zavodljiv

Zvijezda kolekcije svakako je predivna haljina asimetričnog ovratnika dok će se ljubiteljicama mini haljina svidjeti kratka haljina s bijelom čipkom na porubu, u poznatom djevojačkom skandinavskom stilu.

Topovi od baršuna jednako će dobro izgledati u uredu, uz traperice i oversized blejzer, kao i za izlazak, u spoju sa suknjom od umjetne kože ili trapericama sa sjajnim premazom.

Mekani baršun lijepo stoji baš svakome, a ako nam ne vjerujete, pogledajte samo kako dobro izgledaju spomenuti komadi iz aktualne kolekcije brenda Ganni.

baršun Ganni

FOTO: Ganni

baršun Ganni

FOTO: Ganni

baršun Ganni

FOTO: Ganni

baršun Ganni

FOTO: Ganni