Lily Collins duguje svoj porculanski ten ovom serumu

Obožava ga i Sarah Jessica Parker

by | 16 listopada, 2024

Lily Collins povezujemo s modom i fantastičnom bob frizurom kojom je pokrenula novi trend, ali ovog nam je puta prišapnula svoju beauty tajnu koja leži iza njezinog besprijekornog tena.

Bilo da ste fan serije Emily in Paris ili je pak ne možete smisliti, vjerojatno ste zamijetili besprijekoran ten glavne glumice. Tijekom premijere serije, kao i na događanjima koja su uslijedila, Collins je doslovno blistala. Priznajemo, to je djelomično zahvaljujući sjajnim dizajnerskim haljinama, ali njezina blistava koža bez pora bila je još veća zvijezda. Saznali smo koji kozmetičkim proizvodima duguje svoj besprijekoran ten.

Pročitajte: Gledajući novu sezonu “Emily in Paris”, naučili smo 6 lekcija iz francuske škole uljepšavanja

Foto: Emma McIntyre/Staff, Getty Images North America via Getty Images

Vizažistica Fiona Stiles, koja je zaslužna za njezin look s crvenog tepiha, otkrila je da Collins koristi Meritove njegujuće proizvode. Preciznije, riječ je o dva proizvoda: Great Skin Instant Glow serumu i kremi za lice Great Skin Priming Moisturizer. Ovi su proizvodi, navodno, sastavni dio njezine uobičajene rutine njege kože, koji joj pomažu da stvori glatku, sjajnu podlogu za make-up.

kako njeguje kožu Lily Collinskako njeguje kožu Lily Collins

 

Great Skin Instant Glow Serum, koji obožava i Sarah JessicaParker, poznat je po svojim svojstvima hidracije i posvjetljivanja kože zahvaljujući mješavini niacinamida, hijaluronske kiseline i kofeina. Ova kombinacija pojačava elastičnost kože i smanjuje izgled umornog, sivog tena, što je čini idealnom podlogom za šminku.

Pročitajte: Julia Roberts otkriva svoju minimalističku rutinu njege kože u 3 koraka

Priming.krema Great Skin Priming Moisturizer, nadopunjuje serum stvarajući svilenkasto, glatko platno koje zadržava vlagu i pruža besprijekoran, blistav završetak. Čine nam se kao par iz snova.

Lily Collins bob frizura

Instagram

Osim Collins, i druge slavne osobe, poput Hilary Duff i Cameron Diaz, također vole Meritove proizvode, posebno zbog njihovih “čistih”, minimalističkih formula koje naglašavaju prirodnu ljepotu umjesto da je maskiraju. Njihovi su dekorativni i preparativni proizvodi vrlo svestrani, pružaju hidraciju i svjež sjaj, bilo da trebate njegu za svakodnevnu uporabu ili posebne prilike.

 

Foto: Emma McIntyre/Staff, Getty Images North America via Getty Images