10 načina kako ove sezone nositi hlače visokog struka

by | 16 listopada, 2024
kako nositi hlače visokog struka

Hlače visokog struka već su nekoliko sezona popularan modni izbor, ali važno je znati i kako ih nositi i kombinirati.

Jedan od razloga zašto su toliko popularne je taj što naglašavaju struk, izdužuju figuru i stvaraju elegantan izgled bez obzira na tjelesnu građu. Osim što su svestrane i mogu se kombinirati za različite prigode, hlače visokog struka spajaju udobnost i stil.

A to je ono čemu kod slaganja outfita svi težimo.

Zanimljivo je to što su toliko prilagođene obliku da ih možete upariti kroz eleganciju, ali i casual notu – ovisno o prigodi za koju trebate. Ako se još uvijek dvoumite nositi ih ili ne, svakako je preporuka da ih probate jer su osvojile srca žena upravo zbog načina na koji pristaju svakom obliku tijela.

Kako nositi hlače visokog struka

Hlače + prsluk

Kombinacija hlača visokog struka i prsluka na prvu kreira elegantan izgled, a ovaj outfit je ujedno idealan za poslovne prigode jer prsluk daje strukturu i profinjenost, dok hlače naglašavaju struk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Venetia Alia (@veneti.a)

Hlače + pulover

Ležerna, ali chic kombinacija hlača visokog struka i pulovera savršena je za svakodnevne prilike kad možda ne znate što odjenuti, a želite izgledati chic.

Pulover možete uvući u hlače jer ćete tako istaknuti svoj struk i izdužiti figuru ili ga ostaviti da bude ležeran za opušteniji izgled.

Tonove i boju birajte prema onome što volite nositi i u čemu se najbolje osjećate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marine Diet (@marine_diet)

Traper hlače + traper košulja

Double denim trend uvijek je odvažan izbor (ali svakako trend koji ne prolazi), a kombinacija traper hlača visokog struka i traper košulje daje opušten, ali stiliziran izgled.

U ovim kombinacijama možete se poigrati – upariti različite nijanse trapera ili iste tonove – ovisno o tome kakav dojam želite ostaviti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marine Diet (@marine_diet)

Traper hlače + traper jakna + T-shirt

Traper jakna i hlače visokog struka uz jednostavnu majicu kratkih rukava kombinacija su koja daje bezvremenski casual outfit. I sigurno je – kad god je odabrali s njom nećete pogriješiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marine Diet (@marine_diet)

Hlače + dolčevita + kaput

Ova kombinacija djeluje minimalistički, ali vrlo chic, pogotovo ako birate tonove poput crne, bež ili sive. Jesen je savršeno vrijeme za nošenje dolčevite, a uz kombinaciju s kaputom dobivate pravi jesenski outfit za hladnije dane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Odijelo

Odijelo je postao modni komad koji je obavezno imati u ormaru, a možete birati one s oversized sakoom za ležerniji pristup ili s krojenim sakoom za poslovni look.

U svakom slučaju, što god odabrali, ovo je kombinacija koje daje pravi, profesionalan izgled.

Traper hlače + bluza

Udobno i stilski – tako bi se mogla opisati kombinacija traper hlača i bluze. Po želji, bluza može biti jednostavno ili prožeta detaljima poput čipke, volana ili uzoraka za još veću dozu elegancije.

Hlače + kardigan

Hlače i kardigan su modna kombinacija za svakodnevne aktivnosti, a jesen i zima su idealno vrijeme kada takav kardigan možete nositi. Bilo da birate deblje ili tanje materijale, uz visoke hlače uvijek će izgledati dobro!

Hlače + top

Ako tražite kombinaciju za večernji izlazak, hlače visokog struka i moderan top savršeno funkcioniraju zajedno. Pa zašto ne isprobati i to?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Hlače + vesta + tenisice

Opušteno i moderno te stilski skrojeno jedna je od kombinacija kojom nećete pogriješiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melissa A.R (@mimiarr)

Pročitajte 8 savršenih: top kombinacije kako nositi blejzer ove jeseni

Fto: Instagram, naslovna: @marine_diet; @mimiarr