24 dana luksuznih iznenađenja: otvorili smo najljepše adventske kalendare u 2024.

by | 21 listopada, 2024
beauty adventski kalendari

Ove godine poželjet ćete da Božić nikad ne dođe, poručuju iz L’Occitanea, a mi se slažemo s njima nakon što smo zavirili u njihov adventski kalendar. Čekaju vas beauty iznenađenja u svakoj “kućici”.

Bajkovite oaze svjetla, domovi ispunjeni mirisima cimeta, limuna i bora… Obitelj na okupu i poznate božićne pjesme koje se čuju s radija. Sve to, i još puno više čini čaroliju Božića. No kako taj poseban osjećaj učiniti još čarobnijim? Putovanjem u Provansu?

L’Occitaneovi adventski kalendari ove godine vode vas na nezaboravno putovanje kroz vrijeme i prostor – svaki dan bliže Božiću, svaki korak dublje u srce Provanse. Osmišljen poput elegantnog kovčega, kalendar poziva na avanturu, otvarajući vrata u svijet mirisa i ljepote.

Pročitajte: Stigla je Zara Home božićna kolekcija i izgleda predivno

Svaki od 24 pretinca simbolizira postaju na putovanju kroz Provansu – od omiljenih krema za ruke do raskošnih ulja za tijelo, svaki je proizvod poput suvenira koji vas vodi korak bliže konačnoj destinaciji – Božiću. Povedite svoje tijelo i um na mirisno putovanje iz dana u dan te uživajte u luksuzu kakvog zaslužujete.

beauty adventski kalendari

Savršeni za odbrojavanje do Božića, L’Occitane ove godine donosi dva nova adventska kalendara – Premium i Klasični. Svaki pretinac sadrži luksuzne proizvode za njegu, od bestselera do novih iznenađenja.

Premium adventski kalendar

Učinite odbrojavanje do Božića posebnim uz Premium adventski kalendar 2024, koji sadrži najbolje proizvode, uključujući L’Occitaneove bestselere i mnoštvo novih, ugodnih iznenađenja.

Kalendar je ukrašen prekrasnim uzorcima Toile de Jouy – tradicionalnog francuskog stila ilustracije, a inovativni dizajn otkriva različite numerirane pretince, dodajući razigrani element vašem svakodnevnom odbrojavanju.

beauty adventski kalendari

Bilo da ste već upoznati s L’Occitaneovim provansalskim užicima ili želite otkriti sve što brend nudi, ovaj kalendar je savršen način da uživate u omiljenim klasicima i otkrijete nove favorite.

Klasični adventski kalendar

Ako više volite klasiku i jednostavnost dizajna, onda je ovaj kalendar pravi izbor za vas. Ovaj adventski kalendar donosi L’Occitaneove najpopularnije proizvode za njegu tijela, kose i kože. Dvadeset i četiri dana posvećena uživanju i opuštanju – može li bolje od toga?

Izrađen od recikliranog kartona, i ovaj je kalendar ukrašen predivnim uzorcima Toile de Jouy – bogatog raskošnim detaljima, gdje vlak prolazi kroz citrusne pejzaže i čarobnu Provansu. I u samom dizajnu, kultni se francuski brend poigrao idejom putovanja, neočekivanih izazova i mirisa koji nas prate dok putujemo.

beauty adventski kalendari

Foto: PR