Neobični doručak i anti-age krema Amal Clooney: Ovo su tajne ljepote chic odvjetnice

Odvjetnica za ljudska prava i supruga slavnog Georgea Clooneyja dan započinje namirnicom koju u azijskim zemljama smatraju eliksirom mladosti

by | 25 listopada, 2024
tajne ljepote Amal Clooney ljepota i zdravlje

Koje su to tajne ljepote Amal Clooney? Supruga Georgea Clooneyja jedna je od najelegantnijih dama iz javnog života, čiji modni stil i frizuru rado kopiraju žene diljem svijeta, a koja izgleda kao da je otkrila “vrelo života” te da dobro zna kako zaustaviti starenje kože. Ova 46-godišnja odvjetnica za ljudska prava pri svakom pojavljivanju na crvenom tepihu ostavlja bez daha, a mi otkrivamo kako izgleda njezina prehrana, koji joj je omiljeni miris i kako njezin frizer naziva pramenove koji se, zahvaljujući njoj, traže u salonima diljem svijeta.

Tajne ljepote Amal Clooney uključuju atipičan doručak

George Clooney u više je intervjua otkrio da ni on ni njegova supruga ne znaju kuhati te da o njima i njihovim blizancima brine Viviane Frizzi, koja je njegov privatni chef još od 2013. godine.

Sama Viviane Frizzi rado je otkrila što slavni par voli jesti, a dok poznati glumac uživa u “malo opuštenijem” planu prehrane, Amal Clooney već od jutra pazi na namirnice koje unosi u tijelo kako bi ostala vitka i imala blistavu, zategnutu kožu lica.

tajne ljepote amal clooney ljepota i zdravlje

FOTO: Cindy Ord/Getty Images

Dok mnoge mame ujutro jedu isto što i njihovi mališani, elegantna majka blizanaca Amal Clooney bira nešto puno profinjenije – i poprilično neobično. Naime, Amal Clooney za doručak jede juhu od algi koja je poznata po brojnim dobrobitima za metabolizam i kožu, a ponekad pojede i kuhano jaje.

Juha s algama poznati je borac protiv raznih zdravstvenih stanja kao što su visok tlak, dijabetes i problemi sa štitnjačom, a puna je vitamina i proteina, zbog čega se smatra savršenim anti-age obrokom.

Kad je ručak u pitanju, Amal Clooney voli špagete s mesnim okruglicama ili salatu s pilećim prsima u umaku od limuna. Čini se da Amal ne zazire od ugljikohidrata, samo sve jede u malim količinama. Za večeru slavni par najčešće izlazu u restoran, a ponekad pripremaju zabavu s pizzom sa svojim mališanima. Najviše vole margheritu.

Safari valovi za zanosan izgled

Tko ne bi htio imati kosu poput Amal Clooney? Poznata odvjetnica pomno pazi na svoju raskošnu, bujnu kosu, a njezin frizer otkriva da je za nju osmislio look koji naziva “safari valovi”.

Čitajte: Celebrity frizer Roman Milašinović o najčešćim zahtjevima Hrvatica, trendovima i anti-age frizurama za žene 50+

Celebrity frizer Dimitris Giannetos otkrio je da je njezina kosa prošarana širokim pramenovima u raznim smeđim bojama i u nijansi meda te da voli “safari valove”, odnosno raščešljane velike valove na isfeniranoj kosi koji ženstveno poskakuju oko njezinih ramena kad hoda.

tajne ljepote amal clooney ljepota i zdravlje

INSTAGRAM: @dimitrishair

“Čarobna britanska krema” i omiljeni parfem Amal Clooney

Kad je sadržaj kozmetičke torbice Amal Clooney u pitanju, evo što se u njoj nalazi.

Prema riječima njezinih suradnika, Amal koristi puder Dolce&Gabbana, tuš brenda Ilamasqua, Lancôme maskara te umjetne trepavice bez kojih se ne pojavljuje na glamuroznim događanjima.

Kad su rumenila, sjenila i ruževi u pitanju, obožava šminku Charlotte Tilbury, kojoj vjeruje i kad je krema za lice u pitanju.

Naime, sama Amal otkrila je da obožava kultnu kremu pod nazivom Magic Cream Charlotte Tilbury, u kojoj se nalaze hijaluronska kiselina, vitamin C i brojni drugi fantastični sastojci.

tajne ljepote amal clooney ljepota i zdravlje

Kad su tajne ljepote Amal Clooney u pitanju, nije poznato koji je njezin parfem za svaki dan, no zna se koji je miris odabrala za svoj “veliki dan” s Georgeom Clooneyjem.

Poput brojnih američkih mladenki, Amal Clooney za vjenčanje je odabrala elegantni miris modnog dizajnera Oscara de la Rente pod nazivom “Something Blue”, koji je i osmišljen za vjenčanja.

tajne ljepote Amal Clooney ljepota i zdravlje

FOTO: Joe Maher/Getty Images

 

 

 

FOTO: Joe Maher/Getty Images