Ova haljina izgleda nevjerojatno luksuzno, ali stoji manje od 30 eura u poznatom dućanu

Znate što to znači - trčite, ne hodajte, jer bi se uskoro mogla rasprodati

by | 25 listopada, 2024
svjetlucava haljina iz Zare

Nova svjetlucava haljina iz Zare ima ono nešto, a stoji manje od 30 eura. Znamo prepoznati modnu pobjedu kad ju vidimo!

Ako volite mini haljine i elegantne krojeve s povišenim ovratnicima, a uopće vas ne smeta kad vas obasipaju komplimentima, svakako potražite predivnu haljinu koja je upravo sletjela u online dućan modnog brenda Zara, a nadamo se i na police fizičkih dućana. Riječ je o mini haljini A-kroja u stilu 60-ih koja se može nositi zasebno ili uz bluze, košulje strogog kroja i majice, a koja uistinu izgleda kao luksuzan dizajnerski komad.

svjetlucava haljina iz Zare

FOTO: Zara

Mini svjetlucava haljina iz Zare posebna je zbog izrade

Ova predivna svjetlucava haljina iz Zare izgleda uistinu dobro na reklamnim fotografijama na kojima ju model nosi uz prozirnu crnu košulju, sandale s platformama i visokim potpeticama i skupljenu kosu, a već ju možemo zamisliti u raznim modnim kombinacijama.

Čitajte: “Nevidljivi eyeliner” Zoe Saldane je osvježavajuća ideja za svečane prigode

Ljupka svjetlucava haljina iz Zare izrađena je od svjetlucavih komada raznih oblika, zbog čega na poseban način reflektira svjetlo, a na nekim fotografijama može djelovati i tamnozeleno.

svjetlucava haljina iz Zare

FOTO: Zara

svjetlucava haljina iz Zare

FOTO: Zara

Izrađena je od strukturirane tkanine, zbog čega je idealna za hladnije dane i nadolazeće uredske zabave i blagdanske prigode, a dodatni luksuzni dojam daju joj četiri ukrasna gumba na prednjoj strani.

Ispod omiljenog kardigana na “ručku kod njegovih” ili uz tanke crne najlonke na partyju koji ste čekali tjednima – ova haljina neće razočarati.

Svjetlucava haljina iz Zare s gumbima, Zara, 29,95 eura

svjetlucava haljina iz Zare

FOTO: Zara

Ako niste sigurni kako nositi haljine A-kroja, a volite vintage look, za modne reference pogledajte seriju “Momci s Madisona” i retro fotografije Jackie Kennedy.

U modernijoj varijanti, ovakve haljine možete nositi uz potpuno crne komade hit krojeva.

svjetlucava haljina iz Zare

FOTO: Zara