1. Špinat blanširati u slanoj vodi, a zatim ocijediti i nasjeckati.
2. Poriluk očistiti, narezati na kockice i popeći na malo ulja dok ne omekša, a zatim ocijediti od viška masnoće.
3. U odgovarajućoj posudi pomiješati 3 jaja, 2 dl mlijeka, ulje, prašak za pecivo i polovinu izgnječenog sira, pa dobro izmiješati.
4. Posebno pomiješati preostali sir, poriluk i špinat.
5. Dvije kore složiti jednu na drugu, premazati ih s malo nadjeva od jaja, preklopiti trećom korom i tako redom dok se ne potroše sve kore.
6. Preko posljednje kore rasporediti nadjev od špinata i zarolati.
7. Roladu narezati na trokute.
8.Okruglu tepsiju obložiti papirom za pečenje i poslagati ukrug pripremljene trokute da bi se dobio izgled cvijeta. Premazati ih mješavinom jaja i preostalog mlijeka, staviti u zagrijanu pećnicu i peći na 200 stupnjeva C dok ne porumene.