Volite krumpiriće iz fast food restorana? Evo kako ih možete napraviti doma
KAD razmišljamo o idealnom prilogu uz meso ili ribu, pomfrit je često je prvo što nam padne na pamet. Svatko tko barem jednom proba pomfrit u McDon...
Sastojci:
Priprema:
1. Drške šampinjona odvojiti od klobuka a zatim ih kratko prokuhati u slanoj vodi.
2. Tunjevinu ocijediti od masnoće a kiseli krastavac i kuhane drške dobro ocijediti.
3. U blenderu pomiješati tunjevinu, kiseli krastavac, drške šampinjona, senf, margarin, luk i začine po želji. Sve sastojke izmiksati kako bi se dobila fina kremasta smjesa.
4. Klobuke šampinjona propržiti s obje strane na vrućem ulju.
5. Pripremljenu smjesu od tunjevine staviti u slastičarsku špricu. Zatim pomoću njega na svaki popečeni šampinjon istisnuti po malo paste.
6. Cherry rajčice narezati na kolutove pa njima ukrasiti punjene gljive.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept