U potrazi za gospodinom Pravim: Izlaske dogovarajte vikendom

by | 6 prosinca, 2013

U potrazi ste za novom ljubavi? Onda ne dogovarajte spoj ponedjeljkom, jer će, kažu znanstvenici, vjerojatno neslavno završiti.

Spojevi dogovoreni za početak radnog tjedna ima najveću šansu da će biti otkazan u posljednji tren, i to najčešće iz razloga kao što su bolest, iscrpljenost, poslovne obveze, odlazak u teretanu ili čak neke “bolje ponude”, pokazalo je istraživanje.

Romantični susreti dogovoreni vikendom imaju najveću vjerojatnost da će i održati, a najpopularniji dan za spoj je definitivno subota.

Istraživanjem je otkriveno kako su izlasci vikendom čak četiri puta popularniji nego oni dogovoreni radnim danom, a čak 81 posto ispitanika koji su sudjelovali u anketi internetske stranice Match.com poručuju da susrete dogovorene radnim danom uglavnom otkazuju.

Odlazak u teretanu poslije vikenda jedan je od najčešćih razloga zašto pojedinci otkazuju spojeve ponedjeljkom, a najčešći razlozi otkazivanja su poslovne obveze ili bolest.

Preveliki umor (19%), nemogućnost da sebi priušte odlazak na spoj (12%), te poziv neke druge osobe koja se čini kao bolji izbor (šest posto) također su se našli na listi najčešćih razloga otkazivanja ljubavnih sastanaka.

Teskt: Life Content
Izvor: Daily Mail