Naomi Campbell najavila okupljanje slavne ekipe supermodela

by | 15 ožujka, 2014

Cara, Jourdan i Joan su sjajne, ali ipak ne kao one… Naomi, Claudia, Kate, Linda, Stephanie i Cindy… one su istinski supermodeli.

???????????????????????????????????

Svi se slažu da su ove cure bile najbolje manekenke u povijesti modelinga, zbog njih je i izmišljena riječ ‘supermodel’.

Gostujući u jutarnjem programu kanala CBS, Naomi, koja je prije svega došla promovirati svoj TV-show “The Face”, ali i pričati o dugogodišnjem prijateljstvu s pokojnim predsjednikom Južnoafričke Republike, Nelsonom Mendelom, dotaknula se u razgovoru i slavne ekipe supermodela kojoj je devedesetih pripadala.

“Mislim da nikada neće postojati takva grupa modela kao što je bila naša. Da, možda će se na nekom mjestu u nekom trenutku pojaviti jedna kao Claudia, a na nekom drugom kao Stephanie, ali nikada više nećete imati skup od 5-6 takvih modela. Nikada.”

U spomenutom programu, Naomi je uspjela vješto spomenuti, ali bez bilo kakvog detaljiziranja kako su se cure nedavno okupile radi specijalnog projekta o kojem ćemo više informacija saznati tek za nekoliko tjedana.

[youtube QAyJG8zeObA]

Izvor: ljepota.ba
Foto: Fame

Tagovi: