Kako prepoznati kada muškarac glumi orgazam

by | 28 svibnja, 2015

Ne glume samo žene orgazam, i muškarci ponekad lažiraju vrhunac. Razlozi za to mogu biti različiti, pa pročitajte kako možete otkriti laže li, ili je stvarno došao do točke usijanja.

ThinkstockPhotos-156208173

Ako počne mrmljati kako je “blizu”, ali bez entuzijazma, strasti i energije, znajte da je kilometrima daleko. Ukoliko vam najavi da se bliži vrhuncu istim tonom kojim razgovara, na primjer, u dućanu, to je to – laže!

Kada vrišti i nenormalno gestikulira, to bi također mogao biti znak da glumi. Super je osjećaj kada ste zajedno u deliriju strasti, ali ako primijetite da on pretjeruje i ispušta neke čudne zvuke dok polako grči mišiće na licu, znate što je u pitanju.

Poslije seksualnog odnosa i ejakulacije muškarci izbacuju sjemenu tekućinu, a ukoliko je nema nigdje, možda biste se trebali zapitati. Također, ako odmah nakon seksa otrči u toalet, moguće je da masturbira. Završava ono što niste zajedno uspjeli.

Veliki broj muškaraca nakon seksa zaspi, ali postoji i vjerojatnost da je lažirao orgazam ne bi li ubrzao stvar i odmah utonuo u slatke snove.

Većina muških sklona je hvalisanju, ali to uglavnom ostavljaju za priču s prijateljima. Ukoliko vam nakon strasne akcije počne pričati o tome kako je seks bio nezaboravan i sjajan, ne dajte da vas prevari. Možda je stvarno uživao, ali teško da bi se požurio odmah o tome pričati.

Izvor: mondo.rs