10 vrsta seksa koje svaka žena mora isprobati

by | 9 kolovoza, 2014

Bez obzira na to kakav seks preferirate, postoje iskustva koja bi svaka žena trebala sebi priuštiti sebi prije nego što se smiri i pronađe onog pravog.

seks10

1. Seks sa strancem

Jedva da možete izgovoriti njegovo ime, ali on preslatko priča. Upoznali ste ga na putovanju ili slučajno sreli u vašem gradu. Nije ni bitno, ne propustite priliku da se nakratko osećate “divlje” dok stranac ne ode.

2. On nije jedini

Pomislili ste da je on taj, ali… slomio vam je srce i sada se pitate hoćete li ponovno pronaći nekoga s kim je seks toliko dobar. Kada upoznate nekog novog i poludite za njim, shvatit ćete da je onom “jedinom” vrijeme isteklo.

3. Seks s gospodinom Velikim

Jednom u životu morate sresti to mitsko biće. Inače ćete se uvijek pitati koliko veliko je stvarno veliko.

4. Loš seks

Ova vrsta seksa je toliko mučna da odmah nakon njega odlazite u kupaonicu pod hladan tuš. Pomaže vam da kasnije cijenite dobar seks, pa čak i onaj osrednji.

5. Bijesan seks

Bilo da ste ljutiti zato što vam se ne sviđa njegov glazbeni ukus ili su vas izludjeli kolege na poslu, bijes može biti dobar afrodizijak.

6. Seks s poznatom zvijezdom

Tko ne mašta o tome da bude nečija muza? Kada ste nečija inspiracija u krevetu, osjećate se kao milijun dolara.

7. Analni seks

Prije nego što se skrasite, obavezno isprobajte ovakav seks. Učinite to s nekim tko je nježan i tko će razumjeti ako vam se ne sviđa i ako nikada više ne poželite ponoviti ga.

8. Seks s muškarcima različite starosti

Isprobajte seks i s mlađim i sa starijim muškarcem. Bit ćete iznenađeni rezultatima.

9. Budite na vrhu

Dovoljne su tri riječi – žena na vrhu! Sve je na vama, vi kontrolirate, radite i dobivate ono što želite.

10. Zadovoljite se sami

Nema ništa snažnije i lakše nego kada sami to učinite za sebe. Masturbacija je bitna za istraživanje vlastitih želja i onoga što vam odgovara. A može biti zanimljivije ako u igru uključite i vibrator.

Autor: Life Content