Kako preboljeli bivšeg u 10 koraka

by | 10 listopada, 2014

Ostavio vas je dečko i, ma koliko se trudili, ne uspijevate krenuti dalje. Obrišite suze i pratite ovih deset koraka kako biste konačno preboljeli bivšu ljubav.

kako-preboleti-bivseg-490x326

1. Prekinite svaki kontakt

Prvo pravilo je da nema kontakta. Ne šaljite mu poruke, ne zovite ga, ne posjećujte njegov profil na društvenim mrežama. Zaboravite i na “slučajne” susrete u gradu. Ako zaista želite krenuti dalje, jednostavno morate prekinuti svaki kontakt s bivšim. Ako pak on vas nazove, učinite sebi uslugu i nemojte se javiti.

2. Riješite se zajedničkih fotografija

Nije dovoljno samo prekinuti kontakt – prestanite ga gledati, makar i na fotografiji. Obrišite ga na Facebooku (ili iskoristite opciju “hide”). Riješite se svih starih fotografija i stana (i telefona!).

3. Zaboravite na jednokratnu avanturu

Možda je seks s njim bio fantastičan, ali nikad, niti u kakavim okolnostima ne oživljavajte stare uspomene. Možda ćete uživati, ali sutradan ćete se sigurno pokajati, a oporavak će biti bolniji.

4. “Izliječite se”

Ne možete napraviti korak unaprijed ako niste zatvorili prethodno poglavlje. “Izliječite” se od prethodne veze – makar to podrazumijevalo deset dana neustajanja iz kreveta, romantičnih filmova i plakanja.

5. Dozvolite drugom muškarcu da vam se približi

Možda još niste spremi za novu vezu, ali to ne znači da trebate odbijati svakog muškarca koji je drag prema vama.

6. Zavodite!

Kada već dopustite muškarcu da vam se približi, iskoristite priliku i zavedite ga. Ponovo ćete se osjetiti poželjnom.

7. Seks za jednu noć je OK…

…ali ne s bivšim. Podsjećamo vas na stavku #3.

8. Izađite iz kuće

Koliko god bili očajni, morate izaći iz kuće. Ako ostanete sami, vjerojatno ćete samo razmišljati o njemu i uspomenama iz veze koja je okončana. Time samo postižete suprotan učinak. Uostalom, novu ljubav sigurno nećete naći kod kuće.

9. Posvetite se hobiju

Vrlo je važno da izađete iz kuće i posvetite se društvenom životu, ali isto tako je važno da radite stvari koje samo vas ispunjuju.

10. Zapamtite: On nije jedini muškarac na svijetu!

Na kraju, da biste krenuli naprijed iako gajite osjećaje prema bivšem, morate shvatiti da on nije jedini čovjek na planetu. On je samo netko tko je bio važan dio vašeg života, ali nije JEDINI. Postoji gomila finih, atraktivnih, zanimljivih frajera koje biste poželjeli pored sebe!

Autor: Life Content