Skandal u Holywoodu: Glumac priznao da je seksualno zlostavljao djevojčice

by | 10 listopada, 2014

Glumac Stephen Collins našao se u centru seksualnog skandala kada je portal TMZ objavio audio snimku u kojoj je priznao da je zlostavljao najmanje tri djevojčice.

stiven-kolins-490x737

Collins je trenutno usred duge brakorazvodne parnice od svoje supruge Faye Grant, a zločine je navodno priznao tijekom terapije koju je ona tajno snimila 2012. godine.

Njujorška policija objavila je da je snimka trenutno u njihovom posjedu, te da su započeli službenu istragu 67-godišnjeg glumca. Prema njihovim riječima, postoje najmanje tri žrtve njegovog zlostavljanja.

Na snimci se čuje kako poznati tata iz serije “Sedmo nebo” govori da je seksualno uznemiravao 11-godišnju rođakinju njegove prve supruge, Marjorie Weinman, nekoliko puta.

“Bio je jedan trenutak dodirivanja, kada sam njezinu ruku stavio na svoj penis”, priznao je on, i dodao da je djevojčici nekoliko puta pokazao svoje intimne dijelove.

Objavljivanje ove snimke izazvalo je burne reakcije u javnosti, a Collinsu je ubrzo nakon toga otkazan angažman u filmu “Ted 2”.

Portal TMZ prenio je da je glumac bio pod istragom u studenom 2012. godine zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, ali je policija u Los Angelesu tada zatvorila slučaj jer nisu uspjeli identificirati njegove žrtve.

Autor: Life Content
Foto: SIPA