9 sjajnih razloga za seks – večeras!

by | 23 listopada, 2014

Ne treba vam razlog da biste uskočili u krevet s partnerom, ali ponekad smo toliko preokupirani drugim obvezama da jednostavno zaboravimo ili zanemarujemo intimne odnose. Da, događa se i to. Pronašli smo za vas nekoliko duhovitih razloga zašto trebate imati odnose – još danas!

razlozi-za-seks-490x326

1. Danas niste otišli u teretanu, na trening ili sat fitnessa, a kalorije neće sagorjeti same od sebe!

2. Susjedi u stanu iznad vas imali su tulum prošlog vikenda – sad je red na vama da im ne date spavati! Ako ne želite tulum u svom stanu, bučan seks je odlična alternativa.

3. Probudili ste se ranije jutros i… zaslužujete “nagradu”. Vrijeme je za jutarnji seks!

4. Večer je prerasla u pravu dosadu, cijeli dan je bio tmuran. Planirali ste izlazak, šetnju ili kavu s prijateljicama, ali vani pada kiša i hladno je. Seks je odličan razlog da ipak ostanete doma i zagrijete se!

5. Naručili ste kinesku hranu i razmišljate kako “ubiti” vrijeme dok ne stigne dostava? Odlučite se na “seks na brzaka”.

6. Prehladili ste se, ali imate osjećaj kao da ste “pokupili ” sezonski virus. Istraživanja su pokazala da seks poboljšava imunološki sustav.

7. Bili ste na depilaciji. I tko zna kad ćete sljedeći put otići jer pred nama su hladniji dani.

8. Početna faza PMS-a. Još uvijek ste raspoloženi za seks, a s obzirom na to da će sljedeći tjedan biti paklen, iskoristite večer za intimno druženje s partnerom.

9. Orgazam. Treba li vam dodatno objašnjenje?

Autor: Life Content