Ovaj joga retreat je kao nijedan drugi, a održava se u jednom od najposebnijih mjesta u Hrvatskoj
Kad pomislimo na joga retreat, prvo zamišljamo neku izoliranu lokaciju u prirodi, nepoznate ljude na jednome mjestu koji se okupljaju na ranojutarn...
U prosincu u Zagreb stiže Pascal Tingaud, glavni Chef prestižne šampanjske kuće Möet & Chandon, koji će zajedno s Prvom damom esplanadine kuhinje, šeficom Anom Grgić u restoranu Zinfandel’s hotela Esplanade Zagreb pripremati vrhunsku božićnu gala večeru.
Bit će to jedinstvena prilika za Zagrepčane i njihove goste da kušaju najfinije delicije koje se izvrsno sljubljuju s najpoznatijim šampanjcem na svijetu.
Raskošna gozba ukusnih delicija održat će se 11. prosinca u otmjenom restoranu Zinfandel’s, a na pomno osmišljenom jelovniku bit će školjke sv. Jakova, kavijar, zatim sardinijska fragola i hlap, srnetina s confitom od patlidžana i mousselinom od celera, te za desert karamelizirani ananas i sorbet od limete.
Svaki slijed pratit će odgovarajući Moët & Chandon šampanjci.