Nova zimska kolekcija kaputa

by | 21 prosinca, 2014

Zavoljeli smo fantastičnu kolekciju zimskih kaputa dizajnerice Klare Cadieux, koji jednostavno svojim izgledom oduzimaju dah.
Cadieux omogućava praktičan pristup stvaranju poslovnog stylinga namijenjenog ženama koje traže vrhunske materijale, eleganciju, profinjenost i najvišu razinu estetike prilagođenu ubrzanom tempu života.

 

IMG_0726
Kaputi iz najnovije Cadieux koekcije zasigurno će zasjati kao kruna svake zimske odjevne kombinacije, a ove sezone dolaze u nekoliko varijanti i krojeva.
Modeli na preklop su za one najzimogroznije jer se u njih doslovno može umotati kao u dekicu, a s raznim upečatljivim pojasima može se uvijek mijenjati izgled kaputa.
Strukirani modeli klasični su modeli koji naglašavaju siluetu kamuflirajući sitne tjelesne nedostatke, dok ovalni modeli svojim predimenzioniranim krojem stvaraju pomalo mušku siluetu naglašenih ramena.
Pronađite i Vi dašak bezvremenskog chica u aktualnoj dizajnerskoj Cadieux kolekciji koja je odličan izvor inspiracije za pronalazak kaputa koji će u jedno spojiti moderan i onaj svevremenski dojam.

IMG_0600