Na crveni tepih u istoj haljini

by | 28 rujna, 2011

Poznate dame ne mare više što se prije njih u istoj haljini pojavilo nekoliko kolegica, već se utrkuju koja će ljepše izgledati u „Optičkoj iluziji“ Stelle McCartney! Dok neke dame, ipak, paze da njihova verzija bude makar druge boje, apsolutni hit je crno-bijelo-siva kombinacija.
Da li je kriza došla glave modi u Hollywoodu ili su zvijezde krenule putem ekstremnog bunta i odlučile da više ne poštuju najvažnije pravilo crvenog tepiha?

Gotovo identičnu haljinu odjenule su, ne dvije (što bi najčešće rezultiralo tužbom protiv modne kuće koja je „prevarila" poznatiju damu), već tri glumice, dvije pevačice, TV voditeljice…
Ipak, nije sve bliža 2012. godina i najavljeni smak sveta uzrok potpunog kaosa u svijetu slavnih, već fenomenalni izum kreatorice Stelle McCartney.

Kreacija uvrštena u zimsku kolekciju 2011. godine, neformalno nazvana „Optička iluzija", figuru čini idealnom! Kate Winslet je izazvala najviše pažnje kada se pojavila na godišnjoj dodeli nagrada časopisa GQ (GQ Man of the Year), a remek-djelo s potpisom Stelle McCartney izazvalo je lavinu hvalospjeva. Crne cipele sa visokim potpeticama uz crno-bijelo-svjetlosivu haljinu bile su izbor „Prve dame NBA lige", Alani Vazquez, supruge Carmela Anthonya, dok je glazbena diva Gloria Estefan odabrala neutralnu bež nijansu s otvorenim prstima.

Tagovi: