Potrebno je:
1 kg brašna, 1 vrećica suhog kvasca, 170 g margarina, žlica soli, žlica šećera, 1 vrećica vanilin šećera
Za nadjev:
170 g piletine, 100 g iceberg salate, 70 g umaka od četiri vrste sira (gorgonzola, parmezan, dimljeni sir, neki domaći sir).
Priprema:
Suhi kvasac rastopite u 3 dl mlakog mlijeka, u koji ste prethodno stavili žličicu šećera. Brašno prosijajte, pa u njega dodajte mlijeko, žlicu soli, 3 dl mlake vode i otopljeni margarin, te mijesite dok se ne dobije glatko tijesto (dvadesetak minuta). Ostavite tijesto da odstoji pola sata, pa ga podijelite na 20 loptica. Oblikujte ih prema veličini tavice i pecite na umjerenoj temperaturi, dok ne porumene. Zatim popržite sitno narezanu piletinu. Rastopite sve četiri vrste sira zajedno, pa tim umakom premažite zagrijane tortilje. Stavite piletinu i malo salate na tortilju, pa je zarolajte.