Ožujak je mjesec za ljepotu i fitness!

by | 11 ožujka, 2015

Sajam Dani ljepote vodeći je događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, modni accessories, a od ove godine u suradnji s Orlando Fitness Gupom, isti je nadopunjen novim, drugačijim i bogatijim sadržajima iz područja fitnessa!

Integracijom ova dva sadržaja koja su na europskom tržištu vrlo povezana otvaramo regionalna vrata suradnje između zdravlja, tjelovježbe i estetike. I to upravo iz razloga što svake godine nastojimo uvesti zanimljive i nove, svježe i kreativne sadržaje koji će ga izdvojiti kao mjesto koje se ne zaobilazi, bilo da ste profesionalac ili naprosto želite saznati sve novosti koje nudi industrija ljepote i fitnessa, a usput se želite dobro zabaviti i osjećati posebno i zdravo.

Sinergija zdravlja, njege i ljepote si tjelovježbe svakako pruža suvremenu platformu koja će proširiti vidike korisnika, dati novu energiju i vinuti nas u nove uspjehe.

DANI LJEPOTE&FITNESSA

Dani ljepote&fitnessa održavaju se u paviljonima 6, 7, 7a i u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Izlagat će 215 izlagača iz 20 zemalja. Zemlje sudionice: Australija, Austrija, Belgija, Češka, Finska, Francuska, Hrvatska, Italija, Izrael, Kanada, Lihtenštajn, Norveška, Njemačka, Poljska, SAD, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švicarska, Velika Britanija i Sj. Irska.

Svečano otvorenje Očekuje se da će Dane ljepote otvoriti dr. sc. Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba, u petak, 13. ožujka 2015. u 11.00 sati u paviljonu 7.

Cijene ulaznica
Ulaznica za jednokratni posjet 30,00 kuna
Paket od dvije jednokratne ulaznice 50,00 kuna
Ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenata i umirovljenika 15,00 kuna
Ulaznica za sve dane trajanja sajma 60,00 kuna