Rusi tvrde da je rođenje malene princeze lažirano

by | 4 svibnja, 2015

Čitatelji dnevnog tabloidnog lista Komsomolskaja Pravda tvrde da je vojvotkinja Kate izgledala predobro za ženu koja je rodila samo nekoliko sati ranije

The Duke And Duchess Of Cambridge Depart The Lindo Wing With Their Daughter

U Rusiji su se pojavile razne teorije zavjere u vezi rođenja male britanske princeze. Tvrde da je nemoguće da je vojvotkinja od Cambridgea izgledala toliko dobro odmah nakon porođaja te da beba nije izgledala kao novorođenče rođeno prije samo desetak sati. Pojavile su se tvrdnje da je Kate rodila nekoliko dana ranije i da je medijima tek sad servirana priča kako je Kate rodila baš taj dan. “Ona je najmanje tri dana stara. Ne postoji ništa što bi ženi pomoglo da ustane deset sati nakon porođaja i napusti bolnicu na svojim nogama, čak ni uz pomoć najboljih liječnika,” tvrdi jedna čitateljica. Drugi pak tvrde da Kate nije ni rodila nego da je to za nju učinila surogat majka.

I drugi svjetski mediji zapitali su se kako to da je Kate izgledala tako dobro i odakle joj snaga.

Vojvotkinja Kate u bolnicu je ušla u 6:10 ujutro, a rodila je vrlo brzo, u 8:34. Djevojčica je težila 3,7 kg. Osim što je porođaj očigledno protekao bez problema, uz Kate su bili i njezini osobni pomagači koji su joj pomogli da izgleda tako dobro. Obožavatelji i novinarske ekipe koje su dežurale pred bolnicom naslutili su da se porođaj bliži kada je u bolnicu pristigla njezina osobna frizerka Amanda Cook Tucker, koja joj je vjerojatno pomogla i oko šminke, iako se vojvotkinja Kate voli sama pobrinuti oko make-upa.

Vjerujemo da je Kate bila itekako umorna i željna privatnosti, te joj želimo brz oporavak, a njezinoj princezici puno zdravlja i sretno djetinjstvo!

Foto: Getty Images