I muškarci su nesigurni: Zašto izbjegava seks s vama?

by | 1 srpnja, 2015

Muškarci su u seksu puno više nesigurni nego što vi to mislite. I njih muče mnoge nedoumice, pa vas ne treba iznenaditi ako smišljaju izgovore samo da nemaju odnos.

????????????

Kompanija koja proizvodi Viagru još je 2000. godine u anketi otkrila da je 59 posto Talijana nesigurno po pitanju svojih seksualnih performansi, a 43 posto priznalo je da imaju poteškoće u seksu. Ovo je preplavilo časopise širom svijeta, jer Talijane prati glas da su samouvjereni i neumorni ljubavnici.

Seksualna terapeutkinja iz Engleske 15 godina kasnije provela je istraživanje i došla je do sličnog saznanja.

ŠTO VIŠE ŽELI DA SEKS BUDE SJAJAN, VIŠE GA IZBJEGAVA
Možda će se brinuti je li mu penis dovoljno veliki, a tijekom seksa neće ga moći držati pokrivenog. Zato je nesiguran, pa izbjegava kontakt. Možda se brine da mu alat neće raditi kada mu je najpotrebniji. Ili će raditi previše dobro, pa će dostići vrhunac kao zec.

DISKRETNO SE NADA DA ĆETE VI PREUZETI VODSTVO
To vam neće priznati, ali on se sigurno nada da ćete preuzeti kontrolu. S druge strane, društvo ga je naviklo da mora biti vođa, pa mu to baš i ne odgovara.

JAKO BI VAM VOLIO REĆI “NE”
Sigurno mu se dogodilo da se samo hoće maziti, ili gledati film, igrati videoigricu, a glupo mu je da vam to kaže… Ipak se od muškaraca očekuje da budu spremni i orni uvijek i svuda, bez obzira na sve. Što mu prije date do znanja da znate da je i on ljudsko biće, a ne seks-stroj, prije će se opustiti.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock