Priprema: 1. Batake odvojiti od kostiju i kožice pa narezati na trake. Potom ih preliti umakom od soje, dodati pire od rajčica i začine po želji te dobro izmiješati. 2. Poriluk, crvenu papriku i mrkvu očistiti i narezati na štapiće. Mladu tikvicu zajedno s korom također narezati na štapiće, a šampinjone na četvrtine. 3. Rižu skuhati u slanoj vodi, a zatim ju procijediti od viška tekućine. 4. U wok uliti malo ulja pa na visokoj temperaturi popeći marinirane batake da porumene. Zatim ih ocijediti od viška masnoće i ostaviti na toplom. 5. Na masnoći od mesa popeći mrkvu i papriku da omekšaju te ih izvaditi iz woka i pomiješati s batacima. 6. Potom u wok dodati poriluk i tikvice i pržiti ih dok ne omekšaju. Njih također pomiješati s ostalim sastojcima. 7. Na kraju popeći šampinjone i sve zajedno pomiješati. Dodati rižu, sezam i začine po željk pa polako promiješati da se dobije ujednačena smjesa.