Rozo pečena pačja prsa s kremom od višanja na hrskavom krekeru
SASTOJCI:Brašno – 500 g Kvasac – 20 g Mlijeko – 200 ml Sok od cikle – 200 g Ljutika – 200 g Višnje – 100 g Maslac – 100 gD...
Sastojci:
Priprema:
1. Pileći file narezati na tri dijela, istanjiti batom za meso i začiniti po želji.
2. Plavi patlidžan, tikvice, celer, crveni luk i rajčice narezati na kolutove, od paprike oblikovati veći kvadrat. Povrće peći na grilu sa obje strane dok ne porumeni.
3. Na tanjur za posluživanje staviti kolut plavog patlidžana, zatim poslagati kolutove tikvica, složiti komade piletine, zatim papriku, te opet piletinu, rajčice, crveni luk i na kraju rikolu.
4. Preliti maslinovim uljem, ukrasiti sjemenkama bundeve i poprskati aceto balsamicom.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept