U Zagrebu se održavaju radionice art terapije za lakše svladavanje svakodnevnih briga i stresa
Brojna su istraživanja pokazala da bavljenje umjetnošću, u njezinim raznim oblicima, može biti vrlo pozitivno za mentalno zdravlje. Tu se pojavila ...
U srcu Zagreba, na popularnoj adresi, na Kaptolu, gdje je već preko dvadeset godina Capuciner sinonim za najkvalitetniju pizzu i jela s tjesteninom, otvoren je i drugi, novi restoran – Capuciner Grill & Steak. Ako mislite da je u tom području gastronomije već sve rečeno, prevarili biste se jer se ovdje poslužuje nova dimenzija, tj. nova generacija grilla.
U izuzetno udobnom, rustikalnom ambijentu novog Capuciner Grill & Steak restorana, možete uživati u velikom izboru najkvalitetnijih komada mesa – od popularnog black angusa do nevjerojatno sočnog beefsteaka i raznih vrsta odrezaka koji „odleže“ najmanje 21 dan prije pripreme i serviranja. Povrh toga, okus domaće piletine i kobasica budi sjećanja iz djetinjstva. No, kvaliteta namirnica nadopunjuje se kvalitetom pripreme – jedinstvenom u Hrvatskoj.
Capuciner Grill & Steak prvi u Hrvatskoj priprema jela u tehnološki suvremenoj grill-pećnici Josper. „Josper je u biti zatvoreni roštilj s jedinstvenim sustavom ventilacije koji omogućuje regulaciju topline. Povrh toga, koristimo najkvalitetniji drveni ugljen jer, osim što Josper omogućuje brz termičku obradu i očuvanje izvornih okusa i sokova mesa, ribe i povrća, ujedno ne isušuju namirnice nego ih oplemenjuje finim mirisom i okusom dima, tj. roštilja“, kaže Boris Pavlović, vlasnik Capucinera.
Vrhunski poznavatelji okusa i mirisa roštilja slažu se da je riječ o novoj dimenziji grilla. „Beefsteak je, primjerice, toliko sočan i mekan da vam nož klizi kroz meso koje se topi u ustima.“ naglašava Pavlović. „Obzirom na tehnološku prednost koju nam omogućuje priprema jela u Josper grillu i dugogodišnju tradiciju posluživanja isključivo najkvalitetnijih namirnica, potrudili smo se naći najbolje izvore visokokvalitetnog mesa. Na našem meniju tako možete pronaći razne delikatese – od black angusa do popularnih rebaraca ili Tomahawk odreska. Spoj vrhunskih namirnica i vrhunske pripreme rezultira izvanrednim povratnim informacijama gostiju“, zaključuje Pavlović.
Uz sezonsku ponudu najfinijeg povrća, te domaće lepinje i najfinije umake, mesne delicije vas neće ostaviti ravnodušnima. Veliki izbor piva i biranih vina skladno nadopunjuju mesne i riblje specijaliteta.
Ako želite, stoga, doživjeti novu dimenziju okusa i mirisa roštilja – pozivamo vas u novi Capuciner Grill&Steak.