1. Pileće bijelo meso, češnjak i luk samljeti na mašini za mljevenje.
2. Samljevene sastojke pomiješati s jajetom i mrvicama, dodati malo curryja i začine po želji te dobro izmiješati.
3. Od pripremljene smjese oblikovati manje pljeskavice težine 60 g.
4. Klobuke šampinjona oprati i osušiti. Na sredinu svake pljeskavice staviti klobuk šampinjona a potom ga obložiti mesom.
5. Tepsiju obložiti papirom za pečenje, poprskati s malo ulja i poslagati u nju pripremljena gnijezda. U sredinu svakog gnijezda staviti žličicu kajmaka i peći u zagrijanoj pećnici na 200 ºC dok ne porumeni.
6. Pred kraj pečenja na svako gnijezdo od mesa staviti kocku sira i vratiti nakratko u pećnicu dok se ne sir ne otopi.
7. Krumpir oguliti i narezati na štapiće a potom ga ispeći u vrućem ulju i poslužiti kao prilog uz gotovo jelo.