Kopenhagen nudi garanciju kvalitete života onima koji presele u Dansku
To se zove samopouzdanje! Metropolitansko područje Kopenhagena najavilo je kampanju za "garanciju kvalitete života" u što se mogu učlaniti novoprid...
Krumpir s parmezanom već duže vremena jako je popularan na društvenim mrežama, a, naravno, sâm recept dolazi s TikToka!
Nije čudo da volimo recepte koje tamo pronađemo jer su izrazito jednostavni, pristupačni i laki za napraviti. I upravo je to razlog zašto ih volimo isprobavati, a moramo i priznati da većina njih ispadne jako dobro, pa su zato uvijek naš izbor. Ovaj put donosimo recept za krumpir s parmezanom! Postupak je skroz lagan, a svi koji su ga isprobavali kažu da je konačna verzija baš savršena – i prefina.
Najbolji izbor za ovaj recept je mladi krumpir koji ćete narezati na pola nakon što ga operete i osušite. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. U jednoj zdjeli promiješajte zajedno otopljeni maslac krumpir, začine (sol, papar, peršin, češnjak – po želji) i parmezan. Kada ste sve to lijepo spojili i povezali, stavite na lim za pečenje (na koji također ako želite možete staviti parmezan na donji dio i tek tada krumpire) i u pećnicu na 220 °C te pecite oko 30 minuta.
Postoje još verzije u kojima se mogu staviti samo začinjeni krumpiri na lim, zaliti uljem i posipati parmezan. A možete i, primjerice, umočiti svaku krišku krumpira u smjesu koju izradite (začini, maslac i parmezan) te tako stavljati na lim.
Mi ovaj recept definitivno stavljamo na listu za probati što prije, a sudeći prema društvenim mrežama – svatko tko ga je isprobao – jednostavno je oduševljen!
Pročitajte: Sedam vrsta povrća s visokim udjelom proteina koje možete uvrstiti u prehranu
@thegoldenbalance Parmesan Crusted Potatoes 😈 #thegoldenbalance
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Foto: Instagram, @amerryrecipe