“Sasvim iskreno” je novi podcast dviju terapeutkinja o stvarima koje nas sve ponekad muče
Novi podcast Sasvim iskreno, koji su pokrenule dvije uspješne terapeutkinje s dugogodišnjim iskustvom – Dubravka Fazlić i Teodora Delić, mjesto je ...
Jamie Oliver, jedan od najprodavanijih autora kuharica na svijetu, vraća se s najukusnijim receptima kojima sva jela pokušava svrstati – u isti lonac.
Osmišljeni u suradnji s uspješnim britanskim nutricionistima, njegovi recepti, osim što su vrlo ukusni, prate sva načela zdrave i pravilne prehrane.
U svome najnovijem djelu, kuharici “Jedan”, Oliver sva ta saznanja prikuplja i kombinira na nove načine kako bi svako jelo mogao pripremiti u samo jednoj posudi.
Recepti koje pritom nudi iznimno su domišljati, ukusni i opojnih mirisa, ali i vrlo praktični i ekonomični te iznimno laki i brzi za pripremiti.
Pročitajte: Slavimo ljeto uz domaći sladoled po talijanskom receptu
Jamie Oliver globalni je fenomen na području kulinarstva i podizanja svijesti o prehrani.
Tijekom dugačke medijske karijere, nadahnuo je milijune ljudi da počnu kuhati te da konzumiraju svježu i ukusnu hranu. Jamie je počeo kuhati u roditeljskome pubu još kao osmogodišnjak, a nakon školovanja počeo je raditi kao kuhar. U glasovitome River Caféu uočila ga je jedna producentska tvrtka i tako je nastao Goli kuhar. Dosad je objavio mnoštvo bestselera koji su se prodali u rekordnih 46 milijuna primjeraka, a sve knjige prate i istoimene serije koje broje milijunsku publiku pred malim ekranima.
Ira Wacha-Biličić potpisuje prijevod najnovije kuharice Jamiea Olivera na hrvatskom jeziku, a do sada su objavljeni “Sretni dani s Golim kuharom”, “Goli kuhar”, “Povratak Golog kuhara”, “Jamiejeva kuhinja”, “Jamiejeva Italija”, “Jamiejevo ministarstvo prehrane”, “Sve za 30 minuta”, “Sve za 15 minuta”, “Jamie kod kuće”, “Štedite s Jamiejem”, “Superhrana za svaki dan”, “Superhrana – obiteljski klasici” i “Povrće”.
Pročitajte: Stigao je vodič koji parovima rješava svaki problem, od seksa i novca do stresa na poslu i brige o obitelji
Foto: PR