Crveni ruž koji ne “bježi” s usana: 7 tajni postojanog make-upa
Može li crveni ruž preživjeti večeru u slijedovima, niz koktela i višesatni ples? Donosimo vam trikove profesionalaca i viralne beauty hacks s TikT...
Kultni zagrebački kafić Plava ptica, u Držislavovoj 4, ugostio nas je ovaj mjesec u sklopu našeg mjesečnog druženja s čitateljicama.
Vjerujete li da je prošlo šest mjeseci od našeg prvog druženja s čitateljicama? Svašta smo od vas doznali i naučili, a da i vi uživate u našem društvu, pokazuje nam činjenica kako izražavate interes da nam se pridružite na novim druženjima, a barem toga kod nas ne manjka. Ekonomistice, znanstvenice, studentice i kućanice družile su se s nama ovaj mjesec.
Šaroliko društvo s različitim interesima, a opet s toliko dodirnih točaka, uveseljavalo je kako jedni druge međusobno, tako i nas. Naš poznati pjevač i kazališni glumac, Ivo Gamulin Gianni, posjetio nas je u kazališnoj pauzi, a s našeg druženja otišao je ravno na daske HNK. Naše čitateljice uveseljavao je svojim dogodovštinama i dosjetkama.
Ovaj mjesec degustirali smo Vrhunsku graševinu vinarije Kutjevo, koja se svidjela čak i čitateljicama koje nisu ljubiteljice bijelog vina.
Više detalja s našeg druženja potražite na našim društvenim mrežama.
Graševina je vino žutozelene kristalno bistre boje. Miris je ugodan, cvjetni i voćni, uz skladan i pun okus. Izuzetna pitkost i svježina čini ga najpopularnijim vinom u Hrvatskoj. Poslužiti uz predjela, tjestenine, jela od bijelog mesa i bijele ribe, ohlađeno na 8-10 °C.