U Zagrebu se održavaju radionice art terapije za lakše svladavanje svakodnevnih briga i stresa
Brojna su istraživanja pokazala da bavljenje umjetnošću, u njezinim raznim oblicima, može biti vrlo pozitivno za mentalno zdravlje. Tu se pojavila ...
U subotu, 17. prosinca, u Radićevoj 12 u Zagrebu, svi znatiželjnici i ljubitelji dobre hrane neka budu spremni za još jedan adventski manifest bogatih okusa i mirisa.
S početkom u 17 sati, družba Majstor kuhara: Dario Lide i Matko Bukovec, u Dida Boža Gift Shopu pripremat će besplatne blagdanske delicije. Ovi dečki, zajedno sa svojim proslavljenim chefom, Brankom Ognjenovićem – promiču kulinarsku inovativnost, te će uz podršku Dida Bože ovih blagdana iznenaditi sve znatiželjne gurmane.
Prva na redu je, prije dva tjedna, bila sočna i raskošna jesenska rolada s hrskavim povrćem, punjena Dida Boža pekmezima i smokvenjakom, prošlu subotu su okupljeni mogli uživati u parenim knedlama punjenim Dida Boža džemom u umaku od vanilije i Didinom božićnom punču, dok će ove subote nepcima pružiti topli zagrljaj za zimske dane u novom ruhu – gulaš boeuf bourguignonu, obogaćenom Dida Božinim pekmezima.
Posjetitelji cooking showa i kupci proizvoda, za koje je pripremljeno mnoštvo novih hrvatskih ekoproizvoda, poput ručno rađenih čokoladnih pralina, također imaju priliku sudjelovati u izvlačenju nagrade grupnog cooking tečaja u kulinarskoj učionici Majstor kuhara.
Najsretniji će moći, po principu jedan-na-jedan, kuhati s Brankom i njegovim dečkima u prostorijama udruge Majstor kuhara, koristeći inovativne recepte koje su zajedno razvijali.
Dida i Majstor kuhari tri subote u ovo adventsko doba, u Radićevoj 12, pripremili su raskošnu kuharsku zabavu, a posljednju od njih nikako ne biste trebali propustiti!
RECEPT DIDA BOŽE ZA PREUKUSAN RECEPT potražite na https://www.ljepotaizdravlje.hr/recepti/desert-recepti/poslastice/parene-knedle-punjene-dida-boza-dzemom-u-umaku-od-vanilije