Osim mnoštva Kinderslastica koje možete pronaći na policama dućana, ovih blagdana otkrijte bogati svijet Kinder recepata i udahnite omiljenim Kinder čokoladicama novi život! Najdragocjeniji blagdanski poklon su uistinu trenuci koje provedemo s najbližima. Zato se ovih blagdana okušajte u pripremi uzbudljivih Kinder recepata s vašim mališanima i stvorite nezaboravne slatke trenutke!
Oduševite najmilije Kinder slasticom
Isprobajte Kinder recepte za najfinije torte, pite, kolačiće i kolače. Iznenadite svoje najdraže jednostavnim i brzim receptima uz koje je zabava zagarantirana! Na službenoj Kinder web-stranici otkrijte mnoštvo recepata koje možete pripremiti zajedno s vašim mališanima ovih blagdana.
Brzi i jednostavni recepti za sve
Vesele mini krafne, čokoladni muffini bogatog okusa, osvježavajući cheesecake samo su neki od recepata nadomak jednog klika. Svirecepti sadrže jednostavne upute za pripremu u kojoj može sudjelovati i vaš mališan! Odlična je vijest što ne trebate biti vrhunski chef kako biste pripremili Kinder slasticu. Naime, i početnici se mogu okušati u izradi Kinder recepata, a tu su uvijek jednostavne upute sa svim potrebnim informacijama kao i kratki zabavni videozapisi koji prikazuju pripremu slastica korak po korak. Sačuvajte omiljeni Kinder recept u PDF obliku te se zabavite ovih blagdana u pripremi recepata.
300 g Quark svježeg sira s malo masnoće (10 % masti)
50 g šećera u prahu
5 pakiranja Kinder Bueno White
1 žlica šećera
3 žlice kakaa u prahu
Upute:
Zagrijte pećnicu na 200 ° C. Za tijesto, pjenjačom miješajte jaja i šećer oko 15 minuta do kremaste, prozračne mase. Pomiješajte brašno, kukuruzni škrob i prašak za pecivo, dodajte u smjesu od jaja i kratko umiješajte pjenjačom. Smjesu ravnomjerno rasporedite na lim obložen papirom za pečenje. Zatim, pecite na srednjoj rešetki 8-12 minuta dok tijesto ravnomjerno ne porumeni.
U međuvremenu u posudi za nadjev umutite vrhnje sa stabilizatorom za šlag. Dodajte Quark sir i šećer u prahu. Izrežite Kinder Bueno® na male komadiće i također dodajte u smjesu od vrhnja.
Dodajte 1 žlicu šećera na čistu kuhinjsku krpu. Izvadite tijesto iz pećnice, pustite 5 minuta a potom skinite papir, zarolajte s krpom, pustite da se u potpunosti ohladi, a potom odrolajte i namažite kremom.
Smjesu kreme ravnomjerno rasporedite po biskvitu. Zatim, pažljivo zarolajte u oblik rolade. Posipajte kakaom u prahu i poslužite.
Savjet: Za čokoladni biskvit jednostavno umiješajte 2 žlice kakaa u prahu.
Za pripremu je potrebno oko 30 minuta i još dodatnih 35 minuta za hlađenje.
Otkrijte preostale slatke recepte koji očaravaju prepoznatljivim Kinder okusom i jednostavnošću pripreme na Kinder Hrvatska.