Kobasice u tijestu

by | 6 lipnja, 2013

Sastojci:

  • 8 napola skuhanih kobasica
  • 16 listova mesnate slanine
  • 1 glavica luka
  • 100 g brašna
  • 2 jaja
  • 1,5 dl mlijeka
  • 1,5 dl vode
  • 3 žlice ulja
  • mješavina začina

Priprema:

1. Kobasice uviti u listove mesnate slanine pa ih poredati u podmazanu tepsiju. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 ºC 20 min.
2. Luk očistiti i narezati na kolutove.
3. Posebno u dubljoj posudi napraviti tijesto od brašna, jaja, mlijeka, vode i začina po želji.
4. Kada kobasice budu napola gotove, izvaditi ih iz pećnice, posipati lukom i preliti pripremljenim tijestom. Potom ih vratiti u pećnicu i peći dok tijesto ne porumeni.

Izvor: Dobra hrana