1. Tikvice oprati pa pomoću noža za guljenje narezati ih na tanke listove. Posoliti ih i ostaviti da puste sok.
2. Potom ih uvaljati u brašno, zatim u umućena tri jaja i na kraju peći na vrućem ulju dok ne porumene.
3. Pileće bijelo meso narezati na šnicle i začiniti po želji pa popeći na vrućem ulju. Kada se popečena piletina ohladi, samljeti je na stroju za mljevenje.
4. Posebno na malo ulja popržiti sir.
5. Odgovarajuću vatrostalnu posudu nauljiti i u nju poslagati red pohanih tikvica. Po njima rasporediti malo nadjeva od mesa pa malopoprženog sira. Postupak nadijevanja ponoviti još dva puta i završiti tikvicama.
6. Umutiti preostala jaja s vrhnjem, mlijekom i začinima po želji. Preliti preko gornjeg sloja tikvica.
7. Peći u zagrijanoj pećnici na 200 ˚C dok ne porumeni.