Gavrilovićevi majstori mesari pripremili su za hladne jesenske i zimske dane tri nova proizvoda – Di Giusto Milansku salamu, Kulenovu seku i Goveđu kobasicu, slasne i nezaobilazne nareske na svečanim platama, ali i u sendvičima.
Svaku godišnjicu valja obilježiti, stoga je Gavrilović za svoju 325. odlučio proširiti asortiman i svojim potrošačima ponuditi tri nova trajna proizvoda.
Ljubitelji mesnih delikatesa uživat će u novim Gavrilovićevim trajnim salamama – Di Giusto Milanskoj salami, Kulenovoj seki i Goveđoj kobasici, koje će zasigurno postati nezaobilazan dio svečanih plata u blagdanskim danima koji su pred nama, ali i najfiniji dio sendviča.
Di Giusto Milanska salama, kao što joj i ime govori, potječe iz Italije, ali je Gavrilović osmislio i proizveo domaću, jednako kvalitetnu verziju. Gavrilovićeva Milanska salama, pod brandom Di Giusto, većeg je promjera i priprema se od najboljeg svinjskog mesa. Krupnije je mljevena i mekšeg je zagriza od tradicionalnih kobasica po uzoru na talijanske salame iste vrste.
Kulenova seka, jedan od omiljenijih tradicionalnih zalogaja u Hrvatskoj, u Gavrilovićevoj izvedbi sadrži samo birano, visokokvalitetno svinjsko meso i najkvalitetniju začinsku crvenu papriku.
Goveđa kobasica se priprema od visokokvalitetnog, pomno biranoga, goveđeg mesa koje, obogaćeno prirodnim začinima, čini okus koji će na prvu osvojiti prave gurmane.
Sve tri nove salame, kao i ostale Gavrilovićeve trajne delikatese, hladno su dimljene na bukvinu drvetu. Posebno valja istaknuti da ne sadrže gluten i soju, čime Gavrilović prati trendove zdravih prehrambenih navika potrošača i nudi im samo najbolje.