Priprema:
1. Filete oslića narezati na krupnije komade, začiniti ih po želji i poprskati sokom od limuna.
2. Zatim ih uvaljati u brašno pa u umućena jaja i na kraju u mješavinu mrvica i parmezana.
3. Panirane filete spuštati na vruće ulje i peći ih najprije s jedne, a potom i s druge strane dok ne porumene.
4. Posebno u manjoj posudi otopiti maslac pa dodati 2 ravne žlice brašna i kratko popržiti. Postepeno dolijevati mlijeko i miješati dok se ne zgusne. Pred kraj kuhanja dodati narezanu mozzarellu i začine po želji, i uz neprestano miješanje pričekati da se sir otopi.
5. Rajčicu narezati na ploške. Na svaki komad ribe staviti ploške rajčica, preliti ga s malo umaka od mozzarelle i posipati ribanim sirom. 6. Zatim filete poslagati u pleh obložen papirom za pečenje i kratko peći u pećnici dok se sir ne otopi.