Volite krumpiriće iz fast food restorana? Evo kako ih možete napraviti doma
KAD razmišljamo o idealnom prilogu uz meso ili ribu, pomfrit je često je prvo što nam padne na pamet. Svatko tko barem jednom proba pomfrit u McDon...
Sastojci:
Priprema:
1. Tunjevinu i inćune izvaditi iz konzerve i ocijediti od suvišne masnoće.
2. Masline očistiti od koštica, a kisele krastavce dobro ocijediti.
3. U blenderu pomiješajte tunjevinu, inćune, masline, majonezu, kečap, senf, kisele krastavce, topljeni sir, margarin, češnjak i začine po želji. Miksati dok se ne dobije fina kremasta smjesa.
4. Pripremljenu paštetu staviti u hladnjak da se stegne do posluživanja.
5. Tost kruh ispeći i premazati rashlađenom paštetom.
DODATNI SAVJET:
Budite obazrivi prilikom dodavanja začina u paštetu s obzirom da su fileti inćuna slani.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept