Volite krumpiriće iz fast food restorana? Evo kako ih možete napraviti doma
KAD razmišljamo o idealnom prilogu uz meso ili ribu, pomfrit je često je prvo što nam padne na pamet. Svatko tko barem jednom proba pomfrit u McDon...
Sastojci:
Priprema:
1. Tunjevinu izvaditi iz konzerve i ocijediti od viška masnoće.
2. Marinirane šampinjone i kisele krastavce ocijediti od tekućine i narezati na krupnije komade. Luk očistiti i također narezati na krupnije komade.
3. Maslac pjenasto umutiti.
4. U mikseru sjediniti tunjevinu, šampinjone, kisele krastavce, kikiriki, luk, majonezu, senf, češnjak i začine po želji. Miksati dok se ne dobije fina kremasta smjesa. Pred kraj miksanja dodati maslac i kratko mutiti dok se smjesa ne sjedini.
5. Pripremljenu paštetu ostaviti u frižideru da se stegne.
6. Tost kruh ispeći kako bi porumenio, a potom ga premazati ohlađenom paštetom.
Izvor: Dobra hrana