1. Kruh natopiti mlijekom, ocijediti ga i izdrobiti, a luk sitno nasjeckati.
2. Pileće bijelo meso samljeti na mašini za mljevenje.
3. U dubljoj posudi pomiješati mljeveno meso, izdrobljen kruh, luk, jaja, pa dobro izmiješati i začiniti po želji. Na foliji razviti masu od mljevenog mesa da se dobije pravokutnik debljine 1 cm. Duž jednog kraja mesa rasporediti štapiće feta sira te zarolati. Krajeve mesa dobro slijepiti da sir ne iscuri tijekom pečenja.
4. Tepsiju nauljiti i u nju staviti roladu od piletine. Premazati ga uljem i peći u zagrijanoj pećnici na 200 ºC dok ne porumeni. Potom roladu izvaditi iz masnoće i narezati na šnite.
5. Masnoću u kojoj se pekla rolada uliti u teflonsku tavu, razblažiti je s malo vode, pa dodati vrhnje, gustin, senf i malo curryja. Šnite pečene roladu poslagati u tavu i ostaviti da se ispirjaju u pripremljenom umaku.