1. Piletinu pažljivo odvojiti od kostiju kako bi se dobile šnicle pravokutnog oblika. Prekriti je najlonskom vrećicom i istanjiti tučkom za meso. 2. Tjesteninu skuhati u slanoj vodi, a potom je ocijediti. 3. Mesnatu slaninu narezati na kockice i popržiti na malo ulja kako bi porumenjela, a potom je ocijediti od suvišne masnoće. 4. Crvenu papriku očistiti od peteljke i sjemenki i narezati na štapiće. 5. U većoj posudi pomiješati skuhanu tjesteninu, jaje, svježi sir, papriku i slaninu. Dodati curry, začine po želji i polako promiješati. 6. Istanjenu pileću šniclu začiniti po želji i premazati senfom. Duž jednog kraja nanijeti pripremljeni nadjev od tjestenine, a potom zarolati i uvezati kuhinjskim koncem. 7. Odgovarajuću tepsiju obložiti papirom za pečenje i staviti u nju pripremljenu roladu. Prekriti folijom i peći u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva C oko 50 min. Potom skloniti foliju i nastaviti s pečenjem dok ne porumeni.
8. Pečenu piletinu ostaviti da se malo ohladi, a potom je narezati na komade i poslužiti.