Trik pomoću kojeg ćete kruh duže održati svježim
Mnogi se trude što je moguće duže održati kruh svježim i poslije toliko savjeta misle da su našli pravi recept za to. Vjerojatno i vi s ovim ciljem...
Jednostavno, a preukusno jelo!
SASTOJCI:
* 3-4 komada pilećih prsa
* 1 dl bijelog vina
* 2 dl slatkog vrhnja
* 50 gr mocarele
* 50 gr bria
* 50 gr gaude
* 50 gr parmezana
* malo sveže nasjeckanog peršuna
* sol, papar i ulje za prženje
PRIPREMA:
1. Ispržiti piletinu i kada je skoro gotovo dodati vino i pustiti par minuta da krčka. Zatim dodati slatko vrhnje i pustiti da počne vriti, smanjiti vatru i dodati sve 4 vrste (izrendanog) sira. Posoliti, popapriti dodati isjeckani peršun….I to je to!
2. Služiti sa kuhanim krumpirom ili pireom. Isto tako možete koristiti i neki drugi sir po vašoj želji, piše Coolinarika.