1. Piletinu narezati na štapiće dimenzije 5×1 cm, papriku, rajčicu i luk na kockice, a češnjak ispasirati. 2. Pomiješati sastojke za marinadu (sok od limuna, kim, cimet, mljevenu ljutu papriku, muškatni oraščić, sol i papar). Piletinu preliti marinadom i ostaviti je da miruje u hladnjaku sat vremena. 3. Posebno preliti kuskus proključalom vodom pa dodati brusnice, bademe i žlicu maslinovog ulja te posoliti i promiješati. Poklopiti i ostaviti neka se hladi. 4. U posudi pomiješati rajčicu, papriku i luk te preliti drugom žlicom maslinovog ulja i začiniti paprom. 5. Kada se kuskus ohladi, pomiješati ga s povrćem. 6. Na malo ulja u tavi popeći mariniranu piletinu. Pred kraj dodati češnjak. 7. Na tanjuru poslužiti kuskus s povrćem, a preko njega staviti piletinu. Sve ukrasiti listićima metvice.