1. Prsa prerezati popola, pa svaku polovicu zarezati po sredini kako bi se napravio džep za punjenje. 2. Šampinjone narezati na listove a poriluk na kolutove, te popeći na malo ulja i začiniti po želji. 3. Pirjanim šampinjonima i porilukom napuniti unutrašnjost pilećih prsa pa pričvrstiti čačkalicom. 4. Punjenu piletinu začiniti curryjem i mješavinom začina, te popeći na vrućem ulju sa svih strana dok ne porumeni. Iz popečene piletine izvaditi čačkalice pa je ostaviti da se malo ohladi. 5. Lisnato tijesto razvući na debljinu od 2 mm i podijeliti na 4 dijela. U svaki komad lisnatog tijesta umotati jedan komad punjenog bijelog meso. 6. Lisnato tijesto premazati umućenim žumanjcima, te staviti u nauljenu tepsiju i peći dok ne porumeni. 7. Posebno pomiješati biljno vrhnje, bijelo vino i senf, te začiniti po želji. Pripremljenim umakom preliti pečeno lisnato tijesto.