1. Lisnato tijesto istanjiti valjkom na debljinu od 3 mm. Zatim prisloniti odgovarajuću okruglu tepsiju, te nožem izrezati krug od tijesta čiji promjer treba biti 4 cm širi od promjera tepsije.
2. Pileće hrenovke prerezati napola, a zatim dobivene polovice poslagati na tijesto tako da se formira krug čiji promjer odgovara promjeru tepsije. Zatim krajeve tijesta presaviti preko hrenovki i prilijepiti za podlogu od tijesta. Pitu prebaciti u nauljenu tepsiju.
3. Pomoću noža krajeve i sredine hrenovki obloženih tijestom prerezati napola, pa hrenovke preokrenuti tako da stoje vertikalno.
4. Posebno umutiti 2 jaja i vrhnje, dodati ribani feta sir i sir, te dobro izmiješati. Dobivenu smjesu uliti u sredinu obruča od hrenovki. Peći u zagrijanoj pećnici na 180 ˚C dok sredina ne porumeni. Premazati umućenim jajetom.