Crveni ruž koji ne “bježi” s usana: 7 tajni postojanog make-upa
Može li crveni ruž preživjeti večeru u slijedovima, niz koktela i višesatni ples? Donosimo vam trikove profesionalaca i viralne beauty hacks s TikT...
Petak kao savršen dan za slasne riblje delicije okupio je na novoj zagrebačkoj neizostavnoj lokaciji brojne poznate ljubitelje gastro užitaka. U sklopu osnutka prvog ribljeg delikatesnog shopa u Pakoštanskoj ulici, na Tržnici Jarun, svoja su nepca razmazili brojni gastro kritičari i poznata televizijska lica.
Ni snijeg koji je jučer padao u metropoli nije zaustavio naše zaljubljenike u hranu da prisustvuju otvorenju Fisherije. Bio je tu Radovan Maričić, poznati hrvatski pisac, redatelj i gastro kritičar, koji se oduševio proizvodima novootvorenog delikatesnog shopa. Uz njega delicije su isprobali: Tončica Čeljuska, Danko Družijanić, Morana Zibar, Mateja Domitrović Sabo, Tea Šalinović i chef Mario Mihelj.
Povodom otvorenja Fisherije, prvog ribljeg delikatesnog shopa u Zagrebu, svoje je kulinarsko umijeće još jednom pokazao iskusni chef Marijo Čepek koji je goste vodio kroz nekoliko sljedova jela spremljenih od najboljih namirnica Fisherije.
Vlasnici Fisherije su mladi poduzetnici Ivan Bosnić, Marko Burazin i Branimir Brzić, ujedno i vlasnici matične tvrtke Bosnić d.o.o. koja se već više od 10 godina bavi veleprodajom i distribucijom ribe i morskih proizvoda u HoReCa kanalu u Zagrebu i okolici.
Ime Fisherija jasno, jednostavno i zvučno sugerira da se radi o mjestu koje je specijalizirano za prodaju ribe i morskih proizvoda. Ovo nije klasična ribarnica nego nešto novo i drukčije.
U asortimanu Fisherija delikates shopa nalazi se više od 80 različitih ribljih i morskih proizvoda podijeljenih u više kategorija.
Radi se o širokoj ponudi zdravih i finih morskih proizvoda koje od sada možete potražiti u ovom delikatesnom shopu.
Vlasnici ističu: “Ponosni smo na bogat morski asortiman s kojim vam omogućujemo lakšu i jednostavniju pripremu najkvalitetnijih namirnica iz cijeloga svijeta i Jadrana.”
https://www.instagram.com/p/BrPpwbKDzM5