1. Piletinu i junetinu samljeti, izrezati donji dio rajčica i izdubiti sredinu, a očišćene tikvice, papriku baburu, luk i pečenu papriku narezati na kocke. 2. Na malo ulja popeći luk dok ne porumeni, te dodati mljeveno meso, unutrašnjost rajčica i papriku baburu, pa pirjati uz povremeno dolijevanje vode. 3. U omekšalu papriku i meso dodati tikvice i pečenu papriku, začiniti i nastaviti s pirjanjem dok svi sastojci ne omekšaju. U pirjanu ohlađenu smjesu dodati jaje i parmezan, pa dobro promiješati. 4. Pripremljenom smjesom puniti rajčice, te ga poslagati u nauljenu vatrostalnu zdjelu i peći u zagrijanoj pećnici. 5. Posebno pripremiti tijesto od mlijeka, jaja, brašna i vode, pa ga začiniti po želji. 6. Pripremljenim tijestom zaliti napola pečene rajčice i vratiti u pećnicu dalje peći dok se tijesto ne ispeče.