Priprema:
1. Pelate rajčica narezati na kocke, luk i papriku očistiti i sitno nasjeckati. Pileća jetrica očistiti od žilica i sitno narezati.
2. Na malo ulja popržiti luk kako bi porumenio, a potom dodati papriku, te i nju kratko popržiti.
3. Dodati pileća jetrica, pelate i začine po želji. Pirjati dok svi sastojci ne omekšaju a višak tekućine ne ispari. Tijekom pirjanja po potrebi dodavati vodu.
4. Kotlete zarezati poprečno po sredini kako bi se napravio džep za punjenje. Napuniti ih pripremljenim nadjevom i pričvrstiti čačkalicama.
5. Punjene kotlete natrljati začinima i popeći na vrućem ulju kako bi porumenjeli sa svih strana. Potom zaliti goveđom juhom i pirjati na umjerenoj temperaturi dok kotleti ne omekšaju a tekućina ne ispari napola.
6. Gotove kotlete izvaditi iz umaka i ostaviti ih na toplom. U umak od pečenja dodati senf, worcester umak, gustin i začine po želji, te kratko prokuhati.
7. Gotovo jelo poslužiti s pohanom cvjetačom.
Prilog:
1. Cvjetaču natrgati na cvjetove i skuhati u slanoj vodi, a potom ju ocijediti i ostaviti da se ohladi.
2. Uvaljati ju u brašno, zatim u umućena jaja, te pržiti u vrućem ulju dok ne porumeni.