Rozo pečena pačja prsa s kremom od višanja na hrskavom krekeru
SASTOJCI:Brašno – 500 g Kvasac – 20 g Mlijeko – 200 ml Sok od cikle – 200 g Ljutika – 200 g Višnje – 100 g Maslac – 100 gD...
Zanimljiva kombinacija, zar ne?
Obećavamo da će vas okus ugodno iznenaditi.
Vrijeme pripreme: 10 min Vrijeme kuhanja: 25 min Ukupno: 35 min
Sastojci:
– kokosovo ulje
– puretina
– prokulice
– nar
– orasi
– timijan
– mažuran
– sol
– papar
Priprema:
Puretinu posolimo i začinimo te ispečemo na kokosovom ulju. U međuvremenu kuhamo prokulice u slanoj vodi dobrih 15 minuta, onda ih ocijedimo i primiješamo puretini. Tijekom miješanja, dodamo još orahe i nar. Pirjamo još dobrih 5 -10 minuta kako bi orasi pustili aromu, i jelo je gotovo.
Dobar tek!