Jedini recepti za variva koji vam neće dosaditi ove zime
Zima je idealno vrijeme za topla, mirisna variva kao savršen obrok. Ipak, valja ih znati i dobro pripremiti da bi bila ukusna.A što kad ponesta...
Mmmm... možete li zamisliti ukusniji doručak od prepečenog kruha s bananom, s malo cimeta na vrhu?
Jeste li već pojeli doručak ili se tek spremate zaputiti u kuhinju i napraviti nešto ukusno i zdravo, baš prije izlaska na kavicu u gradu? Francuski tost, odnosno prepečeni kruh, omiljena je vikend poslastica u mnogim kućanstvima diljem svijeta, a mi smo pronašli recept s bananom u veganskoj verziji, koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Veganski francuski kruh u ovom izdanju jednako dobro pristaje uz matchu, čaj i kavu, a najbolje je što ga možete upotpuniti raznim prilozima jer njegov okus pristaje uz razne namaze, preljeve, začine, orašaste plodove, voće i jogurte.
Kako napraviti francuski veganski tost s bananom? Uistinu je jednostavno, pogotovo uz recept Jasmine Brione koja nas uvijek iznova oduševljava idejama sa svog profila @sweetsimplevegan.
Kad jednom isprobate ovaj ukusni recept s bananom, teško ćete se vraćati na staro!
Sastojci:
Prijedlozi za preljev: javorov sirup, maslac od kikirikija, grčki jogurt, orašasti plodovi, cimet i/ili voće
Postupak:
Dobar tek!
FOTO: @insanelygoodrecipes